Νέα δεδομένα για την διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου

Νέα δεδομένα προέκυψαν όσο αναφορά τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη.

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μαρσέιγ στην Ευρώπη «ξεκλειδώθηκαν» μερικές ημερομηνίες, όπου μπορούν να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι αγώνες έχουν οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 και 21/4, αντίστοιχα. Όσον αφορά τη 2η αγωνιστική οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η 28η Απριλίου και 5η Μαϊού.

Για τις 28 Απριλίου μάλιστα έχει οριστεί η 6η αγωνιστική των play offs της Super League. Το πιθανότερο όμως, είναι σε αυτή την ημερομηνία να γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου, μία εβδομάδα μετά τα πρώτα παιχνίδια δηλαδή.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι ΕΠΟ και Super League και η διοργανώτρια του πρωταθλήματος να βάλει πλάτη είτε αναβάλλοντας την 26η αγωνιστική, είτε μετακυλώντας το πρόγραμμα της χρονικά (όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ) ορίζοντας για τις 4 Μαϊου, εμβόλιμη αγωνιστική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα νέα δεδομένα, θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 21 Μαϊου και η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί στην ώρα της.