Νέα δεδομένα στην υπόθεση Λουντ

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέγγισαν τον Ρόμπιν Λουντ, ώστε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, λόγω των καλών εμφανίσεών του, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, με το ποσό να αγγίζει τις 350.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι οι απολαβές του 24χρονου θα αυξηθούν σε σύγκριση με το προηγούμενο συμβόλαιό του, που έφτανε τις 280.000 ευρώ. Η πλευρά του Λουντ, όμως, ζητά 450.000 ευρώ για το νέο συμβόλαιο, γεγονός που δημιουργεί, μέχρι στιγμής, ένα χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Λουντ, όμως, θέλει να συνεχίσει στους «πράσινους» και οι δύο πλευρές αναμένεται να φτάσουν σε υποχώρηση και κατ’ επέκτασιν, σε συμφωνία.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.