Νέα δεδομένα στην υπόθεση Λέτο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση της επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό δείχνουν πως συναντούν κάποια εμπόδια, με τον Αργεντινό άσο να περιμένει το τριφύλλι και την απόφασή του.

Από χθες έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινηθεί για την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτό γιατί η πλευρά του παίχτη -όταν αυτός έμεινε ελεύθερος από την Κατάνια- ήρθε σε επαφή με το σύλλογο και οι «πράσινοι» ήταν ζεστοί στην μετεγγραφή του. Το μόνο κόλλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν να πει το «ναι» ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ενημερώθηκε άμεσα από το τριφύλλι ότι ο Ιταλός προπονητής θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του και ότι είναι πολύ πιθανό να ντυθεί και πάλι στα πράσινα.

Ωστόσο κάτι νέο δεν υπήρχε από πλευράς Παναθηναϊκού μέχρι που στο παιχνίδι απόκτησής του μπήκε και η Ανόρθωση. Η Κυπριακή ομάδα λίγο αργότερα με το που έμεινε ελεύθερος από την Κατάνια ο «Σέμπα» αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τον παίχτη και να του κάνει τη δική της κρούση. Παρ’ όλα αυτά προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή παραμένει η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι μόνο στο συγκεκριμένο σύλλογο μπορεί να κάνει το restart στην καριέρα του.

Έτσι, ο Σεμπάστιαν Λέτο ζήτησε διορία 48 ωρών από την Ανόρθωση με μοναδικό σκοπό να περιμένει αν θα γίνει κάποια κίνηση προσέγγισης από τον Παναθηναϊκό. Από πλευράς τριφυλλιού ζήτημα οικονομικού θέματος δεν υπάρχει, καθώς όπως είπαμε ο Λέτο αναζητάει το restart στην καριέρα του χωρίς να κοιτάζει το οικονομικό κομμάτι. Στον Παναθηναϊκό πέραν από τον Στραματσόνι που εξετάζει την περίπτωση του παίχτη πρέπει να ελεγχθεί και το διαβατήριο του για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα. Δηλαδή οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα ψάξουν αν ο Λέτο διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...