Νέα δήλωση Γεωργιάδη: «Η ονοματοδοσία και οι σουίτες θα ανήκουν στον Παναθηναϊκό»

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε νέα δήλωση όσον αφορά την διπλή ανάπλαση τονίζοντας πως τα κέρδη του Παναθηναϊκού δεν θα είναι μόνο τα εισιτήρια.

  Ο υπουργός ανάπτυξης ανέφερε στην ιστοσελίδα «Gazzetta.gr» πως οι σουίτες θα ανήκουν στους «πράσινους» με τα έσοδα να μην περιορίζονται στα εισιτήρια.

  Αναλυτικά:

  «Δεν θα είναι τα κέρδη του Παναθηναϊκού μόνο από τα εισιτήρια. Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο, γιατί δεν ισχύει. Και οι σουίτες του Παναθηναϊκού θα είναι και θα δείτε πως θα είναι μία πολύ κερδοφόρα συμφωνία για τον σύλλογο».

  Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε διευκρινιστική δήλωση και στην ιστοσελίδα «SDNA.gr» τονίζοντας πως στον Παναθηναϊκό θα ανήκει και η ονοματοδοσία του γηπέδου.

  Αναλυτικά:

  «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει έσοδα από οποιαδήποτε χρήση γίνεται εντός γηπέδου. Οι σουίτες, η ονοματοδοσία και οτιδήποτε άλλο που θα έχει να κάνει με το γήπεδο θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Από κει και έπειτα ο Δήμος και το Δημόσιο θα έχουν κέρδη από τις εμπορικές χρήσεις εκτός του γηπέδου. Δεν θα έχει έσοδα ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια»

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.