Νέα επιστροφή με Βιγιαφάνιες στο Κορωπί!

    Οι «πονοκέφαλοι» μειώνονται για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς μετά τις επιστροφές ορισμένων παικτών, αναμένεται να βρεθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες αύριο στο Κορωπί.

    Μία ακόμη επιστροφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο Κορωπί. Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

    Παρόλο που δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή κανενός εκ των επιστροφών στο ματς με τον Άρη, είναι ιδιαιτέρως θετικό πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σίγα σιγά σε ρυθμούς επανένταξης. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί εξαίρεση, καθώς υπενθυμίζουμε πως έχει πρόβλημα τραυματισμού.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.