Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

  Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο… ηγέτης των χούλιγκαν των επεισοδίων της Νέας Φιλαδέλφειας.

  Για γέλια και… για κλάματα η οργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και είχε προσάγαγει 43χρονο Έλληνα οπαδό του Παναθηναϊκού, για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, παρουσιάζοντας των ως εκ των οργανωτών των Κροατών και… μεγάλο κεφάλι των επεισοδίων!

  Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής μετά την ανάκριση του κατηγορούμενου, αποφάνθηκαν πως ο προαναφερθέντας ήταν στην Κεφαλονιά. Όπως είναι λογικό, οι ισχυρισμοί των… επιστημόνων της Αστυνομίας έπεσαν στο κενό, καθώς αφέθηκε ομόφωνα ελεύθερος μιας και δεν βρισκόταν καν στην Αττική εκείνη την ημέρα, οπότε δεν είχε και ανάμειξη σε όσα έγιναν και κόστισαν την ζωή στον οπαδό της ΑΕΚ.

  ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επόμενος σταθμός Μπράγκα»

  Ο κατηγορούμενος, κατά την ανάκριση του παρουσίασε όλα τα στοιχεία που είχε πως έλειπε εκτός Αθήνας (αποδείξεις διοδίων, πληρωμές με κάρτα σε καταστήματα της περιοχής κτλπ), κάτι το οποίο έκανε και η σύντροφος του, η οποία κατέθεσε πως βρίσκονταν μαζί στο νησί.

  Παρόλα αυτά, η μόνη απόφαση που μένει να φανεί είναι αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή όχι, κάτι που θα το λύσει το δικαστικό συμβούλιο.

  Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις Σλούκας και Μαντζούκας

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια