Νέα κινητικότητα για Βοτανικό τις επόμενες βδομάδες!

  Νέα κινητικότητα αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες βδομάδες γύρω από το ζήτημα της υλοποίησης του σχεδίου της «Πράσινης Πολιτείας» στην περιοχή του Βοτανικού.

  Συγκεκριμένα και με αφορμή όσα είπε ο επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του ομίλου Hines, Paul Gomopoulos, ο αμερικάνικος όμιλος που ασχολείται με το real estate δεν θα αλλάξει τον σχεδιασμό του αναφορικά με τις επενδύσεις που σκοπεύει να κάνει στην Ελλάδα.

  «Η επιλογή μας να τοποθετηθούμε στην Ελλάδα ήταν στο πλαίσιο του να αποκτήσουμε μόνιμη παρουσία εδώ. Δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της πανδημίας. Απλώς θα προσαρμοστούμε ανάλογα με τις συνθήκες, οι οποίες μάλιστα είναι πιθανό να γεννήσουν νέες επενδυτικές ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γομόπουλος.

  Αυτό επηρεάζει και το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού στο σχέδιο της «Πράσινης Πολιτείας» στο Βοτανικό που είναι στον νόμο για τη «Διπλή ανάπλαση Βοτανικού – Λ. Αλεξάνδρας». Αυτό συμβαίνει επειδή ο εν λόγω αμερικάνικος όμιλος έχει υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης με την Τράπεζα Πειραιώς και την Alpha Bank για την αξιοποίηση του εμπορικού κέντρου της «Μπ. Βοβός» που επίσης βρίσκεται στο σχέδιο.

  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας «Η Καθημερινή» τις επόμενες εβδομάδες εκτιμάται ότι θα υπάρξει νέα κινητικότητα γύρω από το πρότζεκτ του Βοτανικού, κάτι που φυσικά επηρεάζει και το «τριφύλλι».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »