Νέα παράταση στην υπόθεση των προσφυγών

Η εκδίκαση των προσφυγών των Σεμπαστιάν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσσιέν πήρε νέα πίστωση χρόνου, καθώς ορίστηκε για τις 7 Φεβρουαρίου. 

Αναλυτικότερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να δώσει νέα αναβολή στην υπόθεση και να τη μεταθέσει για τις 7 Φεβρουαρίου του 2018.

Το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών, καθώς όπως τόνισε η δικηγόρος τους: «Στον Τοτσέ η ομάδα χρωστάει από το 2011. Στον Εσιέν από 2015 και θέλει τα δεδουλευμένα του, έκανε δυο διακανονισμούς και δεν τηρούνται. Ο Λέτο έχει δεδουλευμένα από το 2013. Κατανοούμε τι συμβαίνει. Μας ζήτησαν δυο αναβολές για να πουλήσουν παίκτες, σήμερα πάλι τα ίδια. Δεν τους έφτασαν. Θέλουν και άλλο; Συναινούμε στην αναβολή για μια εβδομάδα μέχρι 31/1».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...