Νέα πρόταση στους παίκτες για τις οφειλές!

  Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας για τα οικονομικά της ομάδας. Μάλιστα τόνισε πως θα λάβουν άμεσα, κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται.

  Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε νέα πρόταση στους ποδοσφαιριστές, σχετικά με τα οφειλόμενα χρήματα.

  Αναλυτικά η πρότασή του:

  «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για την ομάδα και θέλω να ξέρετε ότι εκτιμάμε απεριόριστα τη στάση σας. Πραγματικά σας το λέω αυτό εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό και θέλω να ξέρετε ότι η βασική μας προσπάθεια είναι να μην χάσατε τα λεφτά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διασφαλίσουμε. Για αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε τη συμπαράστασή σας».
  Ακολούθησε η πρόταση που έγινε στους παίκτες και ήταν η εξής:

  Α)να πληρωθούν άμεσα το 40% των χρημάτων που αναλογεί στη δόση του Οκτώβρη (συνολικά μαζεύτηκαν 500.000 ευρώ, 300.000 ευρώ που έδωσε ο Αλαφούζος και άλλες 200.000 ευρώ από προεισπραγμένα χορηγικά έσοδα, τη στιγμή που το συνολικό ποσό της δόσης αντιστοιχεί σε 1.300.000 ευρώ).
  Β)Να πληρωθούν το υπόλοιπο 60% στο τέλος του Γενάρη, όταν και προβλέπεται να δοθεί στον Παναθηναϊκό μία δόση ύψους 750.000 ευρώ που σχετίζεται με τη συμφωνία πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αϊν. Δίνοντας τις απαραίτητες νομικές δεσμεύσεις και εγγυήσεις, ότι αυτό θα συμβεί γκαραντί.
  Γ)Σε περίπτωση αποδοχής της συγκεκριμένης πρότασης θα υπάρξουν υπογραφές από τους παίκτες, ει δυνατόν στο σύνολό τους, που θα υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα (δίκην διακανονισμού) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »