Νέα τηλεδιάσκεψη των μετόχων της Euroleague την Τρίτη (10/11)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες – μέτοχοι της Euroleague θα έχουν νέα τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (10/11) για να συζητήσουν για όλα τα φλέγοντα θέματα της διοργάνωσης: το πρωτόκολλο, τις αλλαγές και το ενδεχόμενο Plan B.

Ένα σημαντικό meeting αναμένεται να κάνουν ομάδες – μέτοχοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μαζί τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους ανθρώπους της λίγκας την Τρίτη (10/11).

Οι ισχυροί άνδρες των ομάδων που διαθέτουν συμβόλαιο Τύπου Α, μεταξύ των οποίων φυσικά βρίσκονται και οι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν για όλα τα κομβικά θέματα, που αφορούν την επικαιρότητα, το τωρινό πλάνο, καθώς και το μέλλον της διοργάνωσης.

Στο τραπέζι θα πέσει ξανά το πρωτόκολλο που υπάρχει, στην περίοδο του κορωνοϊού και οι αλλαγές/ βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν πάνω σε αυτό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο κάποιου Plan B, που θα πρέπει να γνωρίζουν τα κλαμπ σε περίπτωση που οι συνθήκες γίνουν ακόμα πιο δύσκολες, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση της Τρίτης αναμένεται να ξεχωριστό ενδιαφέρον από το ευρωπαϊκό μπασκετικό κοινό.

Πηγή: SDNA.gr