Νέα «βόμβα» από τη Φενέρ για το Final Four: «Υπήρχε συνεργασία για να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Στέλεχος της Φενέρμπαχτσε άφησε αιχμές για τη διοργάνωση του Final Four της EuroLeague, κάνοντας αναφορά σε διαιτησία, εισιτήρια και τον Ολυμπιακό.
Η κατάκτηση της EuroLeague από τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, με το Final Four της Αθήνας να παραμένει στο επίκεντρο αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωσή του.
Αυτή τη φορά, οι τοποθετήσεις ήρθαν από την Τουρκία και συγκεκριμένα από άνθρωπο της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν στη διοργάνωση.
Ο Νίστρουπ τον ήθελε από τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για Καμαρά
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής παρουσίας στο HT Spor, ο οικονομικός διευθυντής της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης, Όρους Καβούντζου, στάθηκε τόσο σε οργανωτικά ζητήματα όσο και στη συνολική εικόνα που δημιουργήθηκε γύρω από το Final Four.
Ο ίδιος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούσαν τη διαχείριση των εισιτηρίων, τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και το κλίμα που – όπως υποστήριξε – διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Χαρακτηριστικά ανέφερε πως δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι υπήρχε ευνοϊκή αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη διοργανώτρια αρχή.
«Ένιωσα σαν να υπήρχε κάποιο είδος προϋπόθεσης για να δοθεί αυτό το τρόπαιο στον Ολυμπιακό φέτος. Η οργάνωση της EuroLeague, οι διαιτητές. Δημιουργήθηκε μια αίσθηση ότι υπήρχε κάποιο είδος συνεργασίας για τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο φέτος».
Ο Καβούντζου συνέχισε λέγοντας πως, κατά τη γνώμη του, το Final Four της σεζόν 2025/26 δεν θα μείνει στη μνήμη του κόσμου αποκλειστικά για το αγωνιστικό κομμάτι.
Όπως σημείωσε, τα οργανωτικά προβλήματα, οι συζητήσεις γύρω από τη διαιτησία και τα ζητήματα που προέκυψαν με τα εισιτήρια επισκίασαν το μπάσκετ.
«Δυστυχώς, από το Final Four αυτής της σεζόν, τα ζητήματα εκτός γηπέδου μάς έμειναν περισσότερο από το ίδιο το μπάσκετ. Οργανωτικά ατυχήματα, λάθη διαιτητών και σκάνδαλα με εισιτήρια άφησαν κακή εντύπωση. Μόνο το μπάσκετ θα έπρεπε να έχει μείνει στο μυαλό μας».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου
Tags:
ΚΑΕ Παναθηναϊκός






