Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τα καταστήματά της Zakcret

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

  Τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα Zakcret

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τα καταστήματα Zakcret, για τα επόμενα τρία χρόνια.

  Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκλειστικά τόσο από τα φυσικά καταστήματα Zakcret όσο και online μέσω του zakcret.gr.

  Παράλληλα, τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όλα τα επισημά προϊόντα μας από τα Zakcret Spots της Θύρας 3 & VIP στο ΟΑΚΑ.

  H ZAKCRET SPORTS, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία στον χώρο των sports και του athleisure. Όραμα όλων στην ZAKCRET SPORTS είναι η συνεχιζόμενη προσφορά innovative αθλητικών ειδών και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τους καταναλωτές στα φυσικά σημεία πώλησης και το eshop. H ZAKCRET SPORTS αριθμεί 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4 εμπορικές επωνυμίες, (ZAKCRET SPORTS, SNEAKER CAGE, OUTLET CENTER, DISTRICT75).

  Μια πρώτη… γεύση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού (vid)

  Στην ZAKCRET SPORTS κάθε μέρα είναι μία νέα πρόκληση που επιδιώκει την βελτίωση των αξιών της προς τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές και την κοινωνία διαμέσου των Sports.

  Στην κορυφή των αξιών της ZAKCRET SPORTS είναι ο άνθρωπος και βασικός στόχος της είναι να εμπνεύσει και να προσκαλέσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να ζήσουν την μοναδική εμπειρία των sports και των πλεονεκτημάτων που αυτά προσφέρουν για την φυσική και ψυχική υγεία τους.

  Facebook https://www.facebook.com/zakcret/

  Instagram https://www.instagram.com/zakcret_sports/

  Website https://www.zakcret.gr/athlimata/omades/panathinaikos

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια