Νέες επαφές με Ιντερνασιονάλ για Μολέδο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Παναθηναϊκός και Ιντερνασιονάλ αναμένεται εντός της ημέρας να έχουν νέες επαφές προκειμένου να βρουν τη χρυσή τομή στην υπόθεση Μολέδο και να καταλήξει στη χώρα του και στο συγκεκριμένο σύλλογο ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ένα από τα φετινά σήριαλ του μετεγγραφικού χειμερινού παζαριού είναι κι αυτό του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των «πράσινων» με τους ίδιους να επιθυμούν την πώληση του παίκτη μέχρι τη λήξη του Ιανουαρίου. Διαφορετικά το καλοκαίρι θα χάσουν τον παίκτη χωρίς να πάρουν λεφτά, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει με την ομάδα.

Ο Μολέδο έχει ακουστεί για πολλές ομάδες. Μια εξ’ αυτών είναι και η Ιντερνασιονάλ, η οποία όπως φαίνεται, αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνη της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει αλλάξει ριζικά τη στάση της, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός που «καίγεται» για… ρευστό να μην έχει δώσει το «οκ» για να υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Οι δύο πλευρές πλέον μετά τη συνάντηση της Παρασκευής όπου ήταν θετική, καθώς το χάσμα των δύο πλευρών μειώθηκε αρκετά, αναμένεται να έχουν εντός της ημέρας νέα επαφή για να ξεκαθαριστεί οριστικά το θέμα. Η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μολέδο όμως παίζει έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο τακτικής, καθώς γνωρίζει ορισμένα δεδομένα.

Ουσιαστικά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο λόγος γίνεται για απόσταση 150-200.000 ευρώ. Δηλαδή σε άλλες εποχές αυτά τα ποσά θα ήταν αμελητέα αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αμελήσει τίποτα, καθώς κάθε ποσό που θα μπει στα ταμεία του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την επιβίωση του συλλόγου. Τέλος, το θέμα αναμένεται να έχει κλείσει οριστικά έως την Δευτέρα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »