Νέες κατηγορίες για Πιτίνο – Λούιβιλ

  Νέα έρευνα του NCAA φέρνει τον Ρικ Πιτίνο και το Λουίβιλ αντιμέτωπους με νέες κατηγορίες.

  Έπειτα από έρευνα του NCAA, το Λούιβιλ προειδοποιήθηκε για παράνομη επιστράτευση του Μπράιν Μπόουεν το 2017, που εν συνεχεία κατέληξε σε απόλυση του Ρικ Πιτίνο και κατ’ επέκταση στην πρόσληψη του ίδιου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

  Η συγκεκριμένη έρευνα του NCAA αφορά τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Λούιβιλ δεν είναι το μοναδικό κολέγιο που κατηγορείται για παράνομες κινήσεις, καθώς επτά ακόμη έχουν μπει στη λίστα του NCAA για παράβαση κανόνων.

  Απ’ τη πλευρά του ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Διαφωνώ με τις κατηγορίες και θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο για να αντικρούσω τις κατηγορίες. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω το θέμα σεβόμενος τους κανονισμούς του NCAA»

  Παράλληλα, το Άιονα, το κολέγιο το οποίο θα προπονεί ο Αμερικανός Hall Of Famer τη νέα σεζόν, δήλωσε ενήμερο για την κατάσταση και το περιεχόμενο της σχετικής έρευνας.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »