Νέες μεταγραφές χάρη στη καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος»

  Φέρεται να αποδίδει η καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος», που δημιουργήθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού για την οικονομική, και όχι μόνο, στήριξη των τμημάτων του ερασιτέχνη.

  Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν δύο νέες αξιόλογες μεταγραφές στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αυτή του Σλοβένου Τόκιτς και του Σοηδού Ράνεφουρ.

  Με ανακοίνωση τους, οι δημιουργοί της καμπάνιας ευχαρίστησαν όλο τον «πράσινο» κόσμο για την έμπρακτη τους στήριξη, ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλα τα αθλήματα.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Με χαρά ανακοινώνουμε τις δύο πρώτες μετεγγραφές της καμπάνιας “Σύλλογος Πιο Μεγάλος”.

  Χάρη στα χρήματα που καταθέσατε όλοι εσείς, αποκτήσαμε δύο σπουδαίους ξένους αθλητές στην επιτραπέζια αντισφαίριση, τον Σλοβένο Μπόγιαν Τόκιτς και τον Σουηδό Ελίας Ράνεφουρ, με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

  Ο Τόκιτς, βάσει της θέσης του στην παγκόσμια κατάταξη και του βιογραφικού του, θεωρείται ο κορυφαίος ξένος που θα έχει αγωνιστεί ποτέ στην Α1 ανδρών.

  Οι μετεγγραφές πρωταθλητισμού θα συνεχιστούν και σε άλλα αθλήματα. Όμως, είναι απαραίτητη και η δική σας συνεισφορά. Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός λογαριασμού του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που μπορείτε να ενισχύετε την προσπάθειά μας με όποιο ποσό προαιρείσθε είναι ο GR4601403440344002002002028 της Alpha bank. Απαραίτητη η αναγραφή “1908” στην αιτιολογία και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »