Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι δεν συμμετείχε στο χθεσινό ντέρμπι ενώ δεν θα βοηθήσει ούτε την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο Πολωνός κίπερ του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι ««αιωνίων» στο ΟΑΚΑ ένιωσε ενοχλήσει στον προσαγωγό και την θέση του πήρε ο Γιούρι Λοντίγκι, ο οποίος κράτησε το «0» για τον Παναθηναϊκό.
Το πρόβλημα δείχνει να ναι αρκετά σοβαρό, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πολωνίας αποφάσισε να «κόψει» από την αποστολή της ομάδας τον Ντραγκόφσκι, αντικαθιστώντας τον με τον Κάσπερ Τρελόφσκι.
[KOMUNIKAT]
— Łączy nas piłka (@LaczyNasPilka) October 6, 2024
Zmiany w powołaniach na październikowe zgrupowanie reprezentacji Polski. 🇵🇱
👉 https://t.co/Mynyp8DyYf pic.twitter.com/SlJYM3MmXE
- Καταπράσινο σκηνικό στη Μυτιλήνη σε φιλική αναμέτρηση
- Θύρα 13: «Γελάνε και τα τσιμέντα»
- Το φύλλο αγώνος του τελικού του Βύρωνα
- «Έφυγε» ο Γιώργος Γονιός – Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ: Η ώρα έναρξης και το κανάλι μετάδοσης
Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».








