Νέο δημοσίευμα για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη!

  Ο Φώτης Ιωαννίδης, εξαιτίας των φετινών επιδόσεων του, έχει προσελκύσει ουκ ολίγα βλέμματα πάνω του με την Σπόρτινγκ να είναι ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες

  Όπως αναφέρει η «A Bola» μετά τις διερευνητικές επαφές που υπήρξαν, η Σπόρτινγκ προχωράει τώρα τις συζητήσεις με τους Πράσινους για τον διεθνή φορ.

  Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για την απόκτηση του 24χρονου ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Γιόκερες στην ομάδα, καθώς ο Σουηδός φορ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και θέλουν να του προσφέρουν νέο βασιλικό συμβόλαιο.

  Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός κοστολόγησε ήδη τον μεγαλύτερο σταρ του πρωταθλήματος στα 20 εκατ. ευρώ. Ωστόσο από την Ελλάδα έρχονται αναφορές ότι η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή στα 30 εκατ. ευρώ, η οποία φυσικά θεωρείται υψηλή, αλλά στη Σπόρτινγκ είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για κίνηση στρατηγικής. Η Σπόρτινγκ δεν θα φτάσει απευθείας τα 20 εκατ. ευρώ όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιόκερες, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει σε αυτά. Τα “λιοντάρια” δεν έχουν μιλήσει ακόμα απευθείας μαζί του, αλλά ο παίκτης γνωρίζει για τη Σπόρτινγκ και είναι ενθουσιασμένος. Το να μπορείς να παλέψεις για τον τίτλο του πρωταθλητή και να έχεις εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League είναι ελκυστικό. Η περίπτωση του Γιόκερες γοητεύει και τον Έλληνα παίκτη»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια