Νέο οικονομικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό

  Συνεχίζονται τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, διότι η Κιέβο Βερόνα αναφέρει πως οι «πράσινοι» της χρωστούν χρήματα από το δανεισμό του Εμποκού. 

  Τα οικονομικά προβλήματα αυξάνονται και πληθύνονται στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, η Κιέβο Βερόνα καταγγέλλει τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς από τον περσινό δανεισμό του Εμποκού.

  Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, η ΠΑΕ θα στείλει επιστολή σε κάποιους παίκτες, με τους οποίους, επίσης, παραμένουν ανοιχτοί λογαριασμοί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ζητάμε να κάνετε λίγη υπομονή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και σας καλούμε να τα πούμε από κοντά με στόχο να κάνουμε έναν νέο διακανονισμό και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για τις δύο πλευρές».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »