Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη!

  Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας είναι γεγονός. Αυτή τη φορά μετά το τέλος της ανάμετρησης στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

  Έπειτα από όσα έχουμε δει και έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια με τα θύματα της τυφλής οπαδικής βίας μερικοί δείχνουν να μη βάζουν μυαλό.

  Άλλο ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Χαριλάου» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

  Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και έφεραν κράνη χωρίς καλύπτρα, επιτέθηκαν σε 33χρόνο οπαδό του Άρη, έξω από την οικία του, την ώρα που επέστρεφε από τον ποδοσφαιρικό μεταξύ των ομάδων Άρης – Παναθηναϊκός. Ο ένας από τους δράστες τον τράβηξε από πίσω στο ύψος του αυχένα και ο άλλος έκανε χρήση σπρέι (πιθανόν πιπεριού) προς το πρόσωπο του.

  Ο πρώτος δράστης του είπε «φέρε το πανό» και ταυτόχρονα τον χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

  Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν ως συνεπιβάτες σε δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

  Το θύμα δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει, εάν ήταν οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας.

  Σημειώνεται ότι δεν χορηγήθηκε παραγγελία για εξέτασή του από ιατροδικαστή, καθώς το χτύπημα ήταν ελαφρύ και ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

  Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργείται από το τμήμα ασφαλείας Θέρμης.

  Πηγή: Sdna.gr

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια