Νέο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

    Χρηματικές ποινές επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για όσα καταγράφηκαν στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Καβάλα.

    Οι δύο ΠΑΕ κηρύχθηκαν ελεγκτέες για πειθαρχικές παραβάσεις που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της 17ης Δεκεμβρίου 2025, η οποία διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμων.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ !

    Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ η Καβάλα, ως γηπεδούχος της αναμέτρησης, τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 500 ευρώ. Οι αποφάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…