Νέο ξέσπασμα Μπέου κατά της διαιτησίας: «Πόσο ακόμη θα αντέξουμε αυτή την αδικία;»

    Ο Αχιλλέας Μπέος επανήλθε με νέα, σκληρή τοποθέτηση για τη διαιτησία, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στη Λεωφόρο, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

    Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άφησε αιχμές τόσο για τον διαιτητή Φωτιά όσο και για τον VARίστα Παπαδόπουλο, τονίζοντας ότι συγκεκριμένες φάσεις έπρεπε να τύχουν διαφορετικής αντιμετώπισης.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν ξεκάθαρα περιστατικά που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, με αποκορύφωμα τη φάση στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, όπου γίνεται λόγος για φάουλ πάνω στον Χουάνπι στην αρχή της φάσης. Παράλληλα, ο Μπέος αναφέρεται και στο χτύπημα εκτός φάσης του Πάλμερ-Μπράουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, επισημαίνοντας πως βάσει κανονισμών θα έπρεπε να επιβληθεί απευθείας κόκκινη κάρτα.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Παναθηναϊκός – Ζαγκλεμπιέ: Τόσα εισιτηρία έχουν φύγει για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ

    Το νέο αυτό ξέσπασμα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δημόσιων παρεμβάσεων του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, ο οποίος επανειλημμένα έχει εκφράσει την αγανάκτησή του για τη διαιτησία στη φετινή Super League, κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση και για αποφάσεις που επηρεάζουν τη βαθμολογία και τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος.

    Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε ξεκάθαρα ερωτήματα για το μέλλον και ζήτησε αλλαγή πορείας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι τη νέα χρονιά δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

    «Έχουμε κουραστεί από την αρχή της χρονιάς να ακούμε και να διαβάζουμε διαμαρτυρίες από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες ακόμα και για τα παραμικρά διαιτητικά λάθη.

    Για την αλλοίωση όμως του αποτελέσματος στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο από τον Φωτιά και τον VARίστα Παπαδόπουλο θα μιλήσει κανείς;

    Για το καταφανέστατο φάουλ πάνω στον Χουάνπι στην αρχή της φάσης στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, θα αναφερθεί κανείς;

    Για το χτύπημα εκτός φάσης του Πάλμερ Μπράουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μακνή που εκ του κανονισμού επισύρει την απευθείας κόκκινη κάρτα, θα ασχοληθεί κανείς;

    Πού θα πάει αυτή η κατάσταση κύριε Λανουά. Πόσο ακόμα θα πρέπει να αντέξουμε την κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας;

    Ας ελπίσουμε με τη νέα χρονιά να μην βιώσουμε ξανά ανάλογες διαιτησίες με τη χθεσινή στο γήπεδο της Λεωφόρου.

    Καλές γιορτές και ακόμα καλύτερες διαιτησίες στο μέλλον.»

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…