Νέος γενικός διευθυντής ο Παρθενόπουλος!

  Ο Βασίλης Παρθενόπουλος ανέλαβε και επίσημα την θέση του γενικού διευθυντή στην ΚΑΕ όπως γνωστοποίησε το «τριφύλλι» με επίσημη ανακοίνωση του.

  Αναλυτικά:

  «O Βασίλης Παρθενόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος σε εμπορικά θέματα της ΚΑΕ μέχρι πρότινος.

  Τόσο η πολυετής εμπειρία του σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, όσο και η ενεργή ενασχόλησή του με το χώρο του αθλητισμού, θα συμβάλλουν καθοριστικά στο σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στην περαιτέρω δυναμική
  της ανάπτυξη.

  Ο κος Παρθενόπουλος έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία, έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Greece & Cyprus, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Εμπορικός Διευθυντής της CΥCLON Hellas S.A., καθώς και μέλος του
  Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς».

  Για τη νέα του θέση ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ανανεώνεται η σχέση μου με το Σύλλογο από μια νέα θέση ευθύνης. Η τιμή είναι μεγάλη, όπως και η ευθύνη αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της ομάδας και τις μεγάλες επιτυχίες της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία της ΚΑΕ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.