Νέος χλοοτάπητας στην Λεωφόρο από Τετάρτη – Εγκαταστάθηκε ο ειδικός φωτισμός (vids)

  Εγκαταστάθηκε την Τρίτη (22/12) στη Λεωφόρο ο ειδικός φωτισμός από την Ολλανδία για την ανάπτυξη της σποράς στο νέο χλοοτάπητα, που έρχεται την Τετάρτη (23/12) και εγκαθίσταται στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

  Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, το οποίο την Τρίτη γέμισε με φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα στο πλαίσιο των εργασιών για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

  Την Τρίτη έφτασε από την Ολλανδία το ειδικό μηχάνημα φωτισμού που συμβάλει στην ανάπτυξη της σποράς του χλοοτάπητα και τον προστατεύει στα σημεία που δεν βλέπει ο ήλιος, ενώ την Τετάρτη θα φτάσει από το εξωτερικό ο νέος χλοοτάπητας που θα τοποθετηθεί άμεσα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. 

  Το τριφύλλι επέστρεψε στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου και επιπλέον η στόχευση είναι να παραμείνει στο… σπίτι του έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  

  Οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο του επιχειρησιακού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρου Βλάχο στα social media.

  Πηγή: SDNA.gr