«Νεύρα» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Οι τελευταίες εξελίξεις όπως φαίνεται πως έχουν επηρεάσει όλη την ομάδα με τους παίχτες της ομάδας να βγάζουν έναν έντονο εκνευρισμό κατά την διάρκεια της προπόνησης αφήνοντας ερωτηματικά για το πως θα μπορέσει η ομάδα να αποδώσει τα μέγιστα στα playoff.

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό μαζί με την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού και την επικείμενη αποχώρηση πολλών παικτών, καθιστούν επικίνδυνα αγωνιστικά τα play off, για την ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Δώνης θα μπορέσει να παρουσιάσει μία ομάδα, όπως την βλέπαμε στο πρωτάθλημα, αλλά οι δυσκολίες είναι δεδομένες. Με τους παίχτες να έβγαλαν έναν εκνευρισμό στην διάρκεια της προπόνησης.

Δυνατά μαρκαρίσματα και νεύρα. Δεν θα είναι εύκολο ο Δώνης να παρουσιάσει μία ομάδα δυνατή στα play off. Και η μεγάλη διακοπή στο πρωτάθλημα σίγουρα έχει επηρεάσει τους παίκτες. Είναι περίεργη η κατάσταση και έχω μία ανησυχία μήπως στο τέλος του πρωταθλήματος χαλάσει όλη η εικόνα του Παναθηναϊκού και τα play off να κάνουν κακό στην ομάδα. (ΠΡΑΣΙΝΗ)

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.