Νικολαΐδης: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του “Monday FC” τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ τοποθετήθηκε και στις δύο φάσεις των πέναλτι που διαμαρτυρήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε σχέση με το ντέρμπι:

-Για το παιχνίδι:

«Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια στο ντέρμπι, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ.

Δεν είδαμε σπουδαίο ματς, αλλά είδαμε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, δίψα από τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν σαν να έπαιζαν σε ματς που θα έκρινε τον τίτλο».

Σχετικά με τα δυο πέναλτι:

«Έχω ακούσει τα πάντα για τα δύο πέναλτι. Ήταν όλα στην κόψη του ξυραφιού.

Δεν είμαι διαιτητής, δεν έχω διαβάσει απ’ έξω τον κανονισμό, αλλά θα μιλήσω με την αίσθηση που μου δίνει ο Καμπάκοφ. Βοήθησε να γίνει ματς με ένταση και πάθος. Στο πρώτο πέναλτι βλέπουμε ότι υπάρχει επαφή του παίκτη του Παναθηναϊκού που ακουμπά την πλάτη, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ προσπαθεί να κερδίσει το επιθετικό φάουλ. Και στη φάση αυτή ο Καμπάκοφ είναι σαν να μας λέει ότι «τέτοια φάουλ δεν τα δίνω». Στο δεύτερο πέναλτι φαίνεται ότι εύκολα έπεσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού με ένα παρόμοιο σπρώξιμο. Ή δίνεις επιθετικό φάουλ στο πρώτο πέναλτι και δίνεις το δεύτερο ή αν δίνεις το πρώτο, δεν δίνεις το δεύτερο. Και τα δύο πέναλτι δεν μπορείς να τα δώσεις»