Νίνης για Παναθηναϊκό: «Έχω ανανεώσει, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για τα σενάρια που συνδέουν το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει από τώρα τι θα γίνει το καλοκαίρι.

“Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω βρει ένα περιβάλλον που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και μου έχει δώσει τα πάντα ώστε να κάνω αυτό το come back που τόσο πραγματικά ήθελα.

Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να έχω την υγεία μου. Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκω κι εγώ καλύτερα τα πατήματά μου. Τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν ξέρω. Στο μεταξύ έχω ανανεώσει με το Βόλο. Από εκεί και πέρα ας τελειώσουμε με την ομάδα και θα το δούμε.

Έχω δηλώσει ότι θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, αλλά αυτό θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά”.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.