Νότιοι και Ζωγράφου ανακοίνωσαν αποχή από το ντέρμπι!

Οι σύνδεσμοι των Νότιων Προαστίων και του Ζωγράφου ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια στις ανακοινώσεις δεν γίνεται αναφορά στην προγραμματισμένη πορεία στις 14:00 την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά:

Νότια Προάστια:

Δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή δείξατε για άλλη μια φορά ασέβεια προς τον κόσμο και την ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Πέρα από την ανύπαρκτη διοίκηση, πλέον η ευθύνη βαραίνει όλους όσους ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η υπομονή και η ανοχή που δείξαμε σε πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια , τελείωσαν! Η αξιοπρέπεια και η αγάπη μας για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ δεν μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή την παρωδία.
Έτσι λοιπόν, η απόφαση του συνδέσμου μας είναι να απέχουμε από οποιοδήποτε παιχνίδι του ποδοσφαιρικού τμήματος αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής και μέχρις ότου να μας δείξετε ότι παίζετε τιμώντας το ΤΡΙΦΥΛΛΙ που φοράτε στο στήθος.

Υ.Γ 1 Μας χαλάσατε τις Κυριακές, θα χαλάσουμε την καθημερινότητα σας.
Υ.Γ 2 Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στήριξη στον ερασιτέχνη.
Υ.Γ 3 Το Σαββατοκύριακο όλοι στο ΟΑΚΑ, να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον Θανάση και τον Παύλο που έδωσαν τα πάντα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

ΝΟΤΙΟΙ ΘΥΡΑ 13

Ζωγράφου:

Το club zografou ενημερώνει τα μέλη του ότι θα απέχει και δεν θα διαθέσει εισιτήρια για το ματς με τους απογόνους.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »