Ντάρλας: «Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο ποδοσφαιριστής σάλας του Παναθηναϊκού Α.Ο, Δημήτρης Ντάρλας, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr, μετά την αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωγράφου, για την ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά την… περιπέτεια με τον κορονοϊό και την συνέχεια που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Γιάννης Σέμπρος

Για την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου, ένα αποτέλεσμα που αδικεί την εικόνα της ομάδας και σίγουρα μη επιθυμητό:

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλαμε. Βρισκόμαστε σε κακή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Μας επηρέασε το γεγονός πως είχαμε κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε την φόρμα που θέλουμε. Πιστεύω πως σιγά σιγά και με την έλευση του νέου προπονητή, θα ανεβάσουμε το επίπεδο μας και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Για το αν όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα, αποτελούν παράλληλα και ένα κίνητρο για την συνέχεια:

Εννοείται. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε την νίκη στο επόμενο ματς και να ανέβει η ψυχολογία μας, γιατί το ποδόσφαιρο σάλας είναι ένα άθλημα ψυχολογίας και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν την έχουμε την καλή ψυχολογία. Πρέπει οπωσδήποτε να επανέλθουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε παράλληλα στα νικηφόρα αποτελέσματα

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, με τις αναμετρήσεις κόντρα στους πρωτοπόρους ΑΕΚ και Δούκα:

Πάμε για την νίκη. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει λίγο πίσω όμως αυτό δεν παίζει ρόλο. Όλα θα κριθούν στα play-off. Δυστυχώς ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, ο κορονοϊός μας επηρέασε και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε την φόρμα μας. Μετά τον παιχνίδι με τον Ηνίοχο, έχει διακοπή του πρωταθλήματος καθώς έχει να δώσει παιχνίδια η Εθνική. Οπότε σε αυτό το διάστημα θα δουλέψουμε πολύ.