Ντέμης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού – Θαύμα η πορεία του με αυτό το ρόστερ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής αποθέωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για το χειροκρότημα και τη στήριξη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν απρόσμενη, λόγω του ρόστερ.

Αναλαυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της Nova «Monday FC»:

Αρχικά ανέφερε:

«Ήταν εντυπωσιακό, οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια».

Για το ότι ο κόσμος ένιωσε πως η ομάδα θέλει υποστήριξη:

«Πολλές φορές μπορεί να το ξέρει και να το νιώθει αυτό, αλλά κυριαρχεί το συναίσθημα και το ανάθεμα. Εδώ πέρα τουλάχιστον, δεν ήταν έτσι. Θα πρέπει να καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός από την αρχή έως τώρα, είναι για εμένα θαύμα».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου:

«Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα…».