«Ντου» Αλαφούζου κατά Μαρινάκη, Κλατένμπεργκ και Μπαλτάκου για διαιτησία!

    Φουλ επίθεση από τον Γιάννη Αλαφούζο αυτή την ώρα στο Δ.Σ. της Λίγκας κατά Μαρινάκη, Κλάτενμπεργκ, Μπαλτάκου, διαιτησίας και πυρά εναντίον του ρέφερι Φωτιά.

    Λάβρος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτόξευσε πυρά κατά… πάντων, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια και κάνοντας λόγο για παράκεντρα στο ποδόσφαιρο που εμπλέκουν το Τριφύλλι, ενώ μίλησε και για εκείνος που… “κυνηγάνε διαιτητές και χρηματίζουν δημοσιογράφους”!

    Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων εμφανίστηκε εξοργισμένος στη Λίγκα για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις», ρίχνοντας ουσιαστικά βολές κατά του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

    Και συνέχισε στους ίδιους πολύ υψηλούς τόνους: «Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα»

    Πηγή: Sdna.gr.