Ντραγκόφσκι: Διπλό ενδιαφέρον από το εξωτερικό – Η στάση του Παναθηναϊκού

    Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει «τραβήξει» τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, με τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται την ενδεχόμενη αποχώρηση του.

    Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι φαίνεται πως παραμένει στο προσκήνιο των μεταγραφικών συζητήσεων ενόψει Ιανουαρίου, καθώς δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ενδιαφέρον τόσο από την Ιταλία όσο και από την πατρίδα του, την Πολωνία. Η Γιαγκελόνια είναι η ομάδα που εμφανίζεται να εξετάζει πιο θερμά την περίπτωσή του, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση που να δείχνει ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Παναθηναϊκός – Ζαγκλεμπιέ: Ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν «φύγει» για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ

    Ο Πολωνός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2028, γεγονός που δίνει στους «πράσινους» τον απόλυτο έλεγχο των εξελίξεων. Το ιδανικό για το κλαμπ θα ήταν μια πρόταση αγοράς, ενώ η προοπτική δανεισμού με οψιόν εξετάζεται μόνο ως δεύτερη λύση, εφόσον δεν εμφανιστούν ικανοποιητικά οικονομικά δεδομένα.

    Το «τριφύλλι» ούτως ή άλλως εισέρχεται σε μια περίοδο ανακατατάξεων στο ρόστερ, με το μεγαλύτερο κύμα αλλαγών να προγραμματίζεται για το καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις ήδη από τον Γενάρη, ειδικά αν φτάσουν προτάσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.