Ντροπή σας αλήτες, με το «έτσι θέλω» το 1-0 στο ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 82-76 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στα πλαίσια του πρώτου τελικού της Stoiximan GBL. Το φάουλ… φάντασμα του Ναν στον Φουρνιέ έκρινε το παιχνίδι!
Το «τριφύλλι» επέστρεψε από το -14, έκανε ντέρμπι το Game 1 αλλά «λύγισε» από τις… εφευρέσεις των «γκρι» και την αστοχία του Χέιζ-Ντέιβις. Την Παρασκευή στις 21:00 ο δεύτερος τελικός στο T-Center.
Η αναμέτρηση
Το τρίποντο του Ναν έβαλε μπροστά με 4-5 το «τριφύλλι» ενώ το σουτ τριών πόντων του Οσμάν διαμόρφωσε το 7-8. Ο Φουρνιέ έφερε τους «ερυθρόλευκους» στο +5 (13-8), όμως ο Ναν πέτυχε νέο τρίποντο και ισοφάρισε σε 15-15. Η πρώτη περίοδος έκλεισε μ’ ένα… τρελό buzzer beater του Κώστα Παπανικολάου από το κέντρο (21-17).
Μπενίτεθ: «Μου ζήτησαν να τερματίσουμε τέταρτοι και να ξεχάσουμε το Europa League»
Ο Ναν ευστόχησε για τρεις και έριξε τη διαφορά στο -1 (21-20), με τον Σορτς να σκοράρει για το 24-22. Ακολούθησαν συνεχόμενες βολές και λιγοστά καλάθια για τους γηπεδούχους, οι οποίες τους έφεραν στο +11 (33-22). Η διαφορά έφτασε μέχρι το +14 (40-26), με τον Οσμάν να μειώνει σε 40-30. Το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +12 (42-30).
Ο Γκραντ ευστόχησε σε τρίποντο και μείωσε σε 49-35, ενώ στη συνέχεια ο Μήτογλου με συνεχόμενα τρίποντα «ψαλίδισε» τη διαφορά στο -6 (59-53). Μάλιστα, η τρίτη περίοδος έκλεισε με τρίποντο του Έλληνα ψηλού (62-58).
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κάνουν ντέρμπι τον πρώτο τελικό, όμως τα ανύπαρκτα σφυρίγματα και η αστοχία του Χέιζ-Ντέιβις έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Τα δεκάλεπτα: 21-17, 42-30, 62-58, 82-76
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Τιμωρία «μαμούθ» σε Γιαννακόπουλο – Πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΚΑΕ!
- Το πανό – μήνυμα σε κυβέρνηση και ΕΟΚ από τη Θύρα 13!
- Σλούκας: O λόγος που έμεινε εκτός Game 4
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τίμησε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου
- Επίσημο: Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού της GBL







