Ο Κέντρικ Ναν έσπευσε να απαντήσει με αφοπλιστικό τρόπο, στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει επεισόδιο με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκε εκτός ομάδας μετά από απόφαση διοίκησης και προπονητή γιασ τους λόγους τους οποίους έσπευσε να εξηγήσει ο Εργκίν Αταμάν.
Πεναρόγια: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για το back to back»
Το γεγονός ότι λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με το Μαρούσι, ο Κέντρικ Ναν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο δημιούργησε μια φήμη ότι οι δύο συμπαίκτες είχαν θερμό επεισόδιο κάτι που οδήγησε τον έναν στο νοσοκομείο και τον άλλον εκτός ομάδας.
Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, έσπευσε να βάλει τέλος στις φημολογίες αυτές με τον πλέον αφοπλιστικό τρόπο.


- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του»
- Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση- Τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνος
- Κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και Θύρας 13 για όσα έγιναν στο Βύρωνα
- EOK: Ο κανονισμός της που στέφει πρόωρα πρωταθλητή τον Αθηναϊκό
- Θύρα 13: Η ανάρτηση της για την διακοπή του τελικού!
Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».








