Ο Αλαφούζος κατηγορεί τον Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για χειραγώγηση αγώνα, επικαλούμενος νόμιμη υποκλοπή.

Για τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε να μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα οι κινήσεις αυτές, οι οποίες έγιναν μέσω τηλεφώνου δεν είναι και τόσο νόμιμες. Γεγονός που προσπαθεί να βγάλει στη δημοσιότητα ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού. Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για χειραγώγηση αγώνα, επικαλούμενος νόμιμη υποκλοπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει παρακολουθήσει επίσημα πολλά τηλέφωνα, πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα που ανακατεύονται σε αυτές τις διαδικασίες. Και μέσα σε αυτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης, να παίρνει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κύριο Κουρίδη, και να του δίνει οδηγίες πως πρέπει η αντιστραφεί η απόφαση και να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου και να κερδίσει τον αγώνα. Και τον παίρνει πίσω ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα, και του λέει “μίλησα με την Επιτροπή πήραμε αυτή την απόφαση και το αλλάξαμε”. Αυτό είναι μία σαφής χειραγώγηση παιχνιδιού και η τιμωρία είναι υποβιβασμός. Τελεία, δεν υπάρχει άλλο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...