Ο ατζέντης του Σάρι ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό – Ο λόγος που δεν έγινε το «deal»

  Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι έκανε δηλώσεις για την τεράστια προσφορά από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε με θετικά λόγια στον τρόπο της προσέγγισης από το «τριφύλλι».

  Ο Παναθηναϊκός κατέληξε τελικά στην περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο ως προπονητή, αφού δεν υπήρξε εν τέλει η συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

  Ο ατζέντης του Ιταλού τεχνικού μίλησε για την πρόταση του Παναθηναϊκού, ενώ αποθέωσε και τον τρόπο με τον οποίο έκανε την προσέγγιση το «τριφύλλι». Παράλληλα, ευχαρίστησε τους «πράσινους» και εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε ο Σάρι.

  Αναλυτικά όσα είπε ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι:

  «Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους κορυφαίους μάνατζερς και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα.

  Μας εντυπωσίασε το στυλ της διαπραγμάτευσης. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει όρεξη να φύγει από την Ιταλία.

  Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του πλάνου του.

  Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια