«Ο Ατζούν θα κρίνει το μέλλον του Εμμανουηλίδη»

Σύμφωνα με πληροφορίες της αθλητικής εφημερίδας «SportDay», η διοικητική κατάσταση της Φορτούνα Σιτάρντ, ομάδας που αγωνίζεται ως δανεικός ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, θα καθορίσει το μέλλον του νεαρού άσου του «τριφυλλιού».

Ο Εμμανουηλίδης παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ τον περασμένο Ιανουάριο, με τους Ολλανδούς να έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν τον Έλληνα επιθετικό με μόλις 500 χιλιάδες ευρώ μέχρι τις 15 Ιουνίου. Το δημοσίευμα της «SportDay» αναφέρει ότι ο ολλανδικός τύπος ισχυρίζεται πως η πώληση των μετοχών της ολλανδικής ομάδας στον Ατζούν Ιλιτζαλί (παραγωγό του Survivor) δεν προχωράει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητάει τα λεφτά που έχει επενδύσει στην ομάδα πίσω και να αφήνει ξεκρέμαστο το σύλλογο.

Συνεπώς, με μόλις 40 περίπου ημέρες να απομένουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της οψιόν αγοράς του Εμμανουηλίδη, το πιθανότερο σενάριο είναι ο νεαρός να επιστρέψει στο Κορωπί τουλάχιστον για την προετοιμασία της ομάδας. Όπως και να έχει, μέσα στον επόμενο μήνα θα γνωρίζουμε αν ο Παναθηναϊκός θα χάσει ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του για… ψίχουλα ή αν θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία αξιοποίησης του…