Ο κρυφός όρος στη μεταγραφή του Ρότσα στον Παναθηναϊκό

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, σε συνέντευξη του σε αργεντίνικη ιστοσελίδα, αποκάλυψε έναν κρυφό όρο που υπήρξε στη μεταγραφή του από την Μπόκα Τζούνιορς στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρότσα ανέφερε πως ο τότε πρόεδρος της Μπόκα, Αλμπέρτο Τζέι Αρμάντο, δεν αρκέστηκε στα χρήματα που έλαβε από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλά αποκόμισε και προσωπικό όφελος από τη μεταγραφή του Αργεντίνου στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είχαν έρθει από τον Παναθηναϊκό να με πάρουν και συμφώνησαν με τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς για τη μεταγραφή. Το αφεντικό της Μπόκα, ο Αρμάντο, είχε δηλώσει ότι δεν πωλούμαι, αλλά μαλάκωσε με τους Ευρωπαίους. Επειδή είχε δαπανήσει λίγα χρήματα για την απόκτηση μου και τελικά με πούλησε με 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Εκείνη την εποχή το ποσό ήταν τεράστιο.

Επιπροσθέτως, ο Αρμάντο σύναψε μία εμπορική συμφωνία με τους Έλληνες, ώστε να αναλάβει τη διακίνηση των αυτοκινήτων της Mitsubishi, οχήματα που μεταφέρονταν στην Ιαπωνία από την Αργεντινή και τα οποία εκμεταλλεύτηκε σε προσωπική του επιχείρηση».