Καλά πήγε αυτό: Ο Μαρινάκης έκοψε παίχτη γιατί ήταν υπέρβαρος!

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ισπανική As, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκοψε τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Κένεντι στον Ολυμπιακό… γιατί ήταν υπέρβαρος.

  Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» το… πήρε πάνω του και παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποφάσισε να μην υπογράψει τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

  Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ του Ιγνάθιο Μπαϊλαδόρ στην As αναφέρει:

  «Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

  Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια