Ο Βασίλιε Μίτσιτς βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6) και σήμερα (26/6) συναντήθηκε με έναν παλιό γνώριμο.
Ο Σέρβος NBAer βρέθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και είχε την ευκαιρία να τα πει με έναν… φίλο από τα παλιά, τον βοηθό προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσενκ Γιλντιρίμ. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Αναντολού Εφές.
Απρόσμενη εξέλιξη με Μίτσιτς!
Ο Τούρκος τεχνικός ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Βασίλιε Μίτσιτς κι έγραψε: «5 χρόνια πριν, είχαμε πολλές καλές αναμνήσεις, νίκες, back to back Euroleague, αξέχαστες στιγμές μαζί. Είναι υπέροχο να σε βλέπω αδερφέ μου».

Η παρουσία του Σέρβου γκαρντ στην Αθήνα συνεχίζει να εγείρει ερωτηματικά, την ίδια ώρα που οι Φοίνιξ Σανς τον έστειλαν με ανταλλαγή πίσω στους Σάρλοτ Χόρνετς. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Prasinoforos.gr, ο «Βάσα» δεν βρίσκεται στη χώρα μας ούτε για να ολοκληρώσει μεταγραφή, ούτε για το τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο, αλλά για επιχειρηματικούς λόγους.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Μεσόγεια Θύρα 13 για την αποχώρηση Τζαβέλλα: «Στα τσακίδια»! (pic)
- Για το 8Χ8 στον Τάφο του Ινδού
- Φουρνιέ: Το σχόλιο του για το Παναθηναϊκός – Βαλένθια (pic)
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια
- Κουρασμένος και δίχως καθαρό μυαλό







