Ο Οικονομόπουλος τρελάθηκε με το T-Center: Τι είπε σε Γιαννακόπουλο

Man in a black leather jacket standing in a dimly lit urban street at night, looking at the camera with a neutral expression to convey a moody, stylish vibe.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στο T-Center για το Final Four της EuroLeague και αποθέωσε το σπίτι του Παναθηναϊκού με μήνυμα προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε το «παρών» στο T-Center Athens για το Final Four της EuroLeague, παρακολουθώντας από κοντά τόσο τους ημιτελικούς όσο και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κρύψει ποτέ τα οπαδικά του αισθήματα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από το νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκού, το οποίο αποτέλεσε το επίκεντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Σολούκος: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται βοήθεια απο εξωγενείς παράγοντες»

Μετά την παρουσία του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Οικονομόπουλος θέλησε να στείλει δημόσιο μήνυμα προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάνοντας ειδική αναφορά στο T-Center.

Το σχόλιό του ήταν χαρακτηριστικό: «Τι στολίδι έχεις φτιάξει…».

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».