Ορισμός… σκάνδαλο στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/01 18.30) με αίσθηση να προκαλεί ο ορισμός του ρέφερι της αναμέτρησης.
Σε μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του «Πειραιά» είχε έντονα παράπονα για τον ορισμό Ελλήνων και την ΚΕΔ να μην συγκινείται, ήρθε και ο ορισμός του προσώπου που θα διευθύνει την αναμέτρηση η οποία προκαλεί… αίσθηση.
Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ΚΕΔ/ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον εκ Χαλκιδικής(!) ορμώμενο, Αλέξανδρο Τσακαλίδη μια ΕΠΣ η οποία είναι γειτονική στην Θεσσαλονίκη.
Μαζί του ο κύριος Τσακαλίδης θα έχει βοηθούς τους Βασιλακάκης, Κόλλιας, 4ος ο Πολυχρόνης και στο VAR οι Ματέι Γιούνγκ, και Αλεκσάνταρ Μάτκοβιτς (Α-VAR).
Μια κίνηση η οποία εγείρει προφανώς ερωτήματα για την απόφαση της ΕΠΟ του «ασπρόμαυρου» Μάκη Γκαγκάτση.
Ξέσπασε η σύντροφος του Ναν: «Πραγματικά τον σιχαίνομαι…»
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Νέο βίντεο με Μπόλντγουιν: Ένταση με Αταμάν, Σλούκα και Γιασικεβίτσιους μετά το buzzer beater (vid)
- Πρόβα Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό πριν το Final-8
- Παναθηναϊκός – ΑΕΛ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στη Λεωφόρο
- Το… κυνήγι για τη 4η θέση: Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού και το πρόγραμμα
- «Καμπάνα» από την UEFA στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τη Ρόμα






