Ο όρος στο συμβόλαιο του Περέα που μπορεί να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Περέα στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι, όμως με έναν ειδικό όρο μπορεί να τον ξαναπάρει πίσω.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει φέτος με τον Κολομβιανό επιθετικό και όχι άδικα έως ένα βαθμό, καθώς ο Περέα διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τον ΠΑΣ Γιάννενα, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Η ομάδα της Ηπείρου έχει δειχτεί ουκ ολίγες κρούσεις από ομάδες εντός και εκτός συνόρων για την πώληση του Κολομβιανού στράικερ. Οι Ηπειρώτες, βέβαια, δεν σκοπεύουν να μπουν σε συζητήσεις μέχρι να τελειώσει η σεζόν, καθώς εκτιμούν πως η αξία του θα ανέβει παραπάνω.

Σε όλα αυτά υπάρχει ένα αλλά και έχει να κάνει με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Περέα που επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση που θα του γίνει και να τον κάνει δικό του.

Οι αξιώσεις του ΠΑΣ για τον παίκτη είναι γύρω στο 1.000.000 ευρώ ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αναλογικά με τα 60.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Ακόμα και έρθει τέτοια πρόταση στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννενα και ο Παναθηναϊκός δεν δείξει διατεθειμένος να ματσάρει την όποια προσφορά δεν θα βγει χαμένος, καθώς το «Τριφύλλι» έχει κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 35%.