«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 12 εκατομμυρίων για τον Ιωαννίδη»

  Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για την αγορά του Φώτη Ιωαννίδη, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

  Όπως αποκαλύπτει η «O Jogo», η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας κατέθεσε επίσημη πρόταση, ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, με τους «πράσινους» να έχουν πολύ υψηλότερες οικονομικές προσδοκίες.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

  «Η Σπόρτινγκ προσέφερε 12 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη, όμως έλαβε αρνητική απάντηση από τον Παναθηναϊκό. Ο ελληνικός σύλλογος θέλει πολλά περισσότερα. Ένα ποσό μεταξύ 20-25 εκατομμύρια ευρώ, οπότε η Σπόρτινγκ έχει πολύ δρόμο ακόμα.

  Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει, είμαστε πολύ μακριά από αυτό και η Σπόρτινγκ θα συνεχίσει τις επαφές με τους ιθύνοντες του ελληνικού συλλόγου, ώστε να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις τους και να επιτρέψουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής σε μία πιο λογική τιμή».

  Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, διαψεύδουν την οποιαδήποτε επίσημη κρούση για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ χαρακτηρίζουν «αστείο» το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα επιχειρήσει να αγοράσει τον 24χρονο φορ.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια