«Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Βήχο – Ο λόγος που “ναυάγησε” του Τσάπρα»

Σύμφωνα με διαδικτυακή εκπομπή, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάριο Βήχο για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Μλαντένοβιτς το καλοκαίρι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Το συμβόλαιο του Φίλιπ Μλαντένοβιτς ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι, με την «πράσινη» ΠΑΕ να μη δείχνει να θέλει να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σέρβο αριστερό μπακ.
Αντί αυτού, θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα για αυτό και έχει έρθει σε συμφωνία, όπως αποκάλυψε, διαδικτυακή εκπομπή με τον Μάριο Βήχο, τον 25χρόνο αριστερό μπακ του Λεβαδειακού.
Μάλιστα η ίδια εκπομπή έσπευσε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο ο Τσάπρας αν και ήταν ένα βήμα πριν να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, είδε τη μεταγραφή του να «ναυαγεί»
Αναλυτικά στην εκπομπή Back 2 Μπακ ανέφεραν:
«Ο Παναθηναϊκός έχει καπαρωμένο τον Βήχο πολύ καιρό. Το καλοκαίρι τελειώνει το μονοετές που έχει υπογράψει ο Μλαντένοβιτς. Όποτε θέλει, τον Βήχο τον παίρνει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Λουτσέσκου: «Δείξαμε ηλίθιοι στο τέλος»
Αντίθετα, η υπόθεση του Τσάπρα ήταν σχεδόν κλεισμένη για τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή μπλόκαρε από την πλευρά του Κομπότη.
«Ο Τσάπρας ήταν έτοιμος να έρθει στον Παναθηναϊκό, ήταν συμφωνημένα σχεδόν τα πάντα. Ο ίδιος ο Κομπότης μπλόκαρε τη μεταγραφή»,
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Γάτας: «Δεν έχει να κάνει με τα αγωνιστικά η αλλαγή του Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινάει η προετοιμασία – Οι επικρατέστερες χώρες
- Θύρα 7: «Έστησαν παράγκα Μελισανίδης – Σαββίδης με τον ηλίθιο Αλαφούζο»
- Ραπτόπουλος: «Βλέπω τον Λουτσέσκου στον Παναθηναϊκό»
- Νέα δεδομένα με Βαλαντσιούνας και ο Παναθηναϊκός ξανά στο προσκήνιο







