Ο Panathinaikos είναι εδώ, ζωντανός ο στόχος της 8αδας!

    Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League.

    Η αναμέτρηση

    Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας τους Αυστριακούς, χωρίς ωστόσο να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Στο 16′, ο Ζαρουρί έκανε την ενέργεια και σούταρε, ωστόσο η μπάλα κόντραρε. Στο 18ο λεπτό, το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Ζαρουρί να σεντράρει και τον Σβιντέρσκι να σημαδεύει σωστά με το κεφάλι.

    Την ώρα που οι «πράσινοι» έλεγχαν απόλυτα την αναμέτρηση, οι Αυστριακοί βγήκαν για πρώτη φορά μπροστά και μ’ ένα… τρελό σουτ του Κιτεϊσβίλι, ισοφάρισαν σε 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Παναθηναϊκός: Με τριάδα πίσω και… Ζαρουρί φουλ μπακ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

    Στο 49′ ο γκολκίπερ της Στουρμ Γκρατς είπε «όχι» στην κεφαλιά του Σβιντέρσκι, μετά από φάουλ του Μπακασέτα. Στο 74′, οι «πράσινοι» άλλαξαν γρήγορα την μπάλα και ο Καλάμπρια με τρομερή ενέργεια, νίκησε τον Κρίστενσεν για το 2-1.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…