«Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Ματέους Φερνάντες»

Σύμφωνα με την Τουρκική ιστοσελίδα «fotomac», ο Παναθηναϊκός προσπάθησε το καλοκαίρι να κάνει δικό του τον Ματέους Φερνάντες της Μπαρσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το καλοκαίρι η Γαλατασαράι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρσελόνα, για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ Ματέους Φερνάντες.

Ωστόσο η τουρκική ομάδα, δεν ήταν η μοναδική η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο οποίος βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού που αποτελούσε τον βασικό ανταγωνιστή για την απόκτησή του.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως παρά την επιμονή και της Γαλατασαράι, αλλά και του Παναθηναϊκού ο παίκτης επέλεξε να μείνει στη Βαρκελώνη, καθώς μόλις είχε εγκατασταθεί σε αυτή έπειτα από την μεταγραφή του από την Παλμέιρας στους «μπλαουγκράνα» αντί του ποσού των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάραυτα ο Φερνάντες δεν δείχνει να έχει δικαιωθεί για την επιλογή του, καθώς ο Κούμαν δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται κάτι που έχει σαν συνέπεια να έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 αγώνες της La Liga.