Ο Παναθηναϊκός μοιράζει χαρα στα παιδιά του Άη Στράτη! (pics)

Στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου βρέθηκαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μοιράζοντας πολλά δώρα και χαμόγελα στο σχολείο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο νομικός σύμβουλος της Π.Α.Ε., Άλκης Παπαντωνίου και ο διοικητικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιάννης Κουλουριώτης έδωσαν το παρόν στον Άη Στράτη, έναν τόπο γεμάτο ιστορία ο οποίος συνδέθηκε επί δεκαετίες ως μέρος εξορίας πολιτικών και διανοουμένων της χώρας. Στα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου που συστεγάζονται στον ίδιο χώρο μοιράστηκε αθλητικό υλικό όπως είχαν αιτηθεί ενώ δόθηκε στη διευθύντρια του σχολείου το βιβλίο της ιστορίας των 100 ετών του Παναθηναϊκού. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τη Δήμαρχο του νησιού, Μαρία Κακαλή, συνομίλησε για τα προβλήματα του ακριτικού νησιού και δώρισε το βιβλίο της θριαμβευτικής διαδρομής του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ το 1971.

phoca_thumb_m_episkepsi5 phoca_thumb_m_episkepsi4 phoca_thumb_m_episkepsi3 phoca_thumb_m_episkepsi2 phoca_thumb_m_episkepsi1

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.