«Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη»

  Ο Παναθηναϊκός που κρατάει ψηλά την σημαία και ο Ολυμπιακός που επί 21 χρόνια δεν έχει ούτε μια πρόκριση στους «8» οδηγώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο στον όλεθρο. Μια παραδοχή βέβαια που από μερικούς αναγνωρίζεται.

  ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ

  Η βαθμολογία της Ελλάδας έπιασε πάτο, σίγουρα λόγω του ΟΣΦΠ, αλλά και για άλλους λόγους. Πρώτον επειδή επί δύο δεκαετίες, οδήγησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στον όλεθρο, διέλυσε τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της χώρας, απαγορεύοντάς τους το δικαίωμα στους τίτλους και κατ’επέκταση στα οικονομικά οφέλη της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, οφέλη που καρπωνόταν αποκλειστικά και ετσιθελικά ο ίδιος. 

  Και δεύτερον επειδή παρά την αποκλειστικότητα που είχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έκανε ποτέ την υπέρβαση και συνιστά τεράστια αποτυχία, που σε 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν έχει ούτε μία πρόκριση στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης! 

  Είναι πολύ γνωστή η πρακτική παραχάραξης της ιστορίας, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Και η πραγματικότητα λέει ότι η πιο πετυχημένη ομάδα της Ελλάδας στην Ευρώπη, παραμένει ο ΠΑΟ με μία συμμετοχή σε τελικό, δύο συμμετοχές σε ημιτελικά και τέσσερις συμμετοχές σε προημιτελικά και ακολουθεί η ΑΕΚ με μία συμμετοχή σε ημιτελικά και τρεις συμμετοχές σε προημιτελικά.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »