Ο Παναθηναϊκός παραπαίει και οι υπαίτιοι δείχνουν να μην συγκινούνται

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και από την Φενέρμπαχτσε (107-77) μέσα στη Πόλη και έχει «βουλιάξει» στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 2-6 με τα σημάδια ανάκαμψης να είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα όπως και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγικής εικόνας.

Ο Παναθηναϊκός ή τέλος πάντων ό,τι έμεινε να θυμίζει Παναθηναϊκό έχασε άλλο ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά μέσα στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε με 30 πόντους διαφορά (107-77) και βρίσκεται στον πάτο της διοργάνωσης με μόλις δύο νίκες σε 8 παιχνίδια.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ομάδα για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται εκτός στόχου από τον Νοέμβριο, καθώς αυτή η εικόνα δεν μπορεί να δώσει ελπίδα σε κανέναν πράσινο φίλαθλο.

Εδώ σημαντική είναι μια επεξήγηση, ότι όταν αναφέρομαι σε στόχο εννοώ την είσοδο στην οκτάδα, καθώς οι χειρισμοί των τελευταίων ετών και τα ασχολούμαι – δεν ασχολούμαι έχουν «μικρύνει» τόσο το σύλλογο που ενώ πριν μια δεκαετία ακόμα και η είσοδος σε ένα Final Four χωρίς να κατακτήσει το «Τριφύλλι» το τρόπαιο θα κρίνονταν ως αποτυχία, πλέον ακόμη και αυτό φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.

Και ενώ για ακόμη ένα καλοκαίρι τα ονόματα και οι αναγγελίες ότι πάει να αλλάξει κάτι και ο «Εξάστερος» πάει να βρει τη παλιά του αίγλη, έδιναν και έπαιρναν, έρχεται η αγωνιστική εικόνα για να μας προσγειώσει… στο βούρκο.

Η ομάδα στην Ευρώπη τελευταία, στο πρωτάθλημα που κάποτε δεν είχε αντίπαλο τώρα δυσκολεύεται να νικήσει αντιπάλους που σε άλλες εποχές θα έχαναν μόλις πατούσαν το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Σε όλη αυτή την κατάσταση ολόκληρος ο οργανισμός δείχνει μάλλον ότι δε μπορεί να σηκώσει το βάρος που κουβαλάει το όνομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Παίκτες και προπονητής εν αναμονή κάθε αγώνα κάνουν δηλώσεις για ανάκαμψη και μετά το τέλος του ματς έρχεται η προσγείωση στη πραγματικότητα, ενώ η διοίκηση του Συλλόγου δείχνει ασυγκίνητη αφήνοντας το καράβι να βουλιάζει μέρα με τη μέρα!