«Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στον Ταβάρες ό,τι ζητήσει»

  Ισπανικά δημοσιεύματα επιμένουν πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

  Δημοσίευμα της «Marca» επισημαίνει πως η ανανέωση του Έντι Ταβάρες θα είναι πολύ δύσκολη για τους «μερέγχες» το προσεχές καλοκαίρι, αφού η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες της Ευρώπης και του ΝΒΑ.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

  «Το συμβόλαιό του (σ.σ. Ταβάρες) λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του.

  Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι σίγουρη με αυτή την ανανέωση, η οποία είναι υψίστης σημασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες πρόθυμες να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Euroleague μεταξύ των γενικών αρχηγών των 18 ομάδων, το 38,9% από αυτούς είπε ότι ο Ταβάρες θα ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν να υπογράψουν αν μπορούσαν . Και κάποιες από αυτές, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν ό,τι τους ζητήσει για να τον πείσουν. Αυτή η επιλογή και αυτή της υποθετικής επιστροφής στο ΝΒΑ πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια